За нас

We think and create outside the box!
Think Forward!
Think Forward!

Ние сме екип от творчески мислители, споделящи една и съща страст, а именно създаването на запомнящи се рекламни кампании.

Създавайки дигитална агенция, в която хората да се влюбят е не лесна задача, но именно желанието да разчупим стандартните методи за реклама, излизайки от златната среда на работа е това, което ни вдъхнови да създадем Forward.
Forward е иновация, Forward е това, което ще промени цялостната ви представа за дигиталния свят. С нас ще откриете нов и завладяващ свят на красиви, работещи и впечатляващи кампании, в които всеки един потребител би се влюбил.
Целеустремеността и творческия подход на нашия екип да създава кампании, които оставят траен отпечатък след себе си е това, което ни мотивира ежедневно да работим. Нашата основна цел е да създадем един по красив свят на нови възможности за успех и реализация за всеки бизнес. С уникалност, въображение и креативност променяме цялостния начин, по който брандовете взаимодействат със своите клиенти, така че успешно да реализират поставените си цели, а защо не и да ги надхвърлят?

Създайте история, развийте потенциала на бизнеса си, бъдете близо до своите клиенти и изграждайте трайни взаимоотношения с тях, Forward ще бъде само една малка, креативна идея и подкрепа, която ще Ви помогне да го направите. Ние мислим извън стандартите, Ние създаваме неща, в които хората да се влюбят!

Направете своето запитване

Запитване

Свържете се с нас

Въведете Вашето има и фамилия.
Въведете коректен email за контакт.
Въведете Вашето запитване.
© 2022 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved