От любов към вкусната и висококачествена храна

Брандът Love Good Food е създаден за да задоволи и най-капризните нужди на любителите на изисканите, внимателно селектирани, натурални продукти, подбрани с много внимание и любов.

За нас бе вълнуващо удоволствие да създадем елегантен облик на техните висококачествени, натурални продукти и да положим началото на стилния и изискан облик на техния бранд.


Love Good Food с поглед към най-малките детайли

С идея и мисъл към дизайна стартирахме изработката на лого, което да пресъздаде същината на бранда.
В центъра на концепцията се откриват елементи от японския знак “Икигай” , който в буквален превод означава “a reason for being”. Събрани заедно, логото представя цялостната визия и мисия на компанията, а именно предлагане на висококачествени, вкусни и здравословни продукти.


Потопете се в света на вкусната и здравословна храна

Не случайно е вярно, че първото впечатление е най-важно. Когато започнахме работа по брандирането на продуктите с името Love Good Food, знаехме че трябва да заложим на елегантната, модерна и стилна визия и да придадем пленителен облик на техните висококачествени продукти.Coconut Oil

Като бюти елексир, подчертахме визията на продукта, като избрахме минималистичен дизайн в топли цветове, подчертани с красив шрифт и малки детайли, които да се допълват до логото на бранда.


Labels

Защото и най-малките детайли са важни.
За облика на здравословните продукти на бранда заложихме на изчистената, семпла визия с красиво подчертани, малки детайли в комбинация от земни цветове, които да пленят любителите на висококачествените супер храни.


© 2021 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved