Pura Vida Business Card - стил и елегантност в едно

Pura Vida е бранд, посветен в предлагането на вкусни, висококачествени и внимателно селектирани продукти с доказан произход. 

Като допълнение към корпоративната идентичност на бранда,  екипът на Pura Vida ни се довери за изграждането на изискана, стилна и модерна визитна картичка, която отлично да представя техния бранд пред техните бъдещи и настоящи клиенти. 

След успешната съвместна работа по изработката на тяхната корпоративна идентичност, целта ни беше да продължим и допълним стилния облик на бранда, придавайки още повече изисканост и елегантност. 

Подбрахме тъмен фон, който комбинирахме с елегантна, изчистена и модерна визия, както за предната част на картичката, така и за задната. Комбинирахме тъмния фон със златист цвят, светли нюанси, стилен фонт и малък детайл,  които в комбинация, изграждат красивата и изискана визия на визитната картичка и оставят своят траен отпечтък в съзнанието на клиентите на бранда. 

За избора на най-точна визия, екипът на Forward, изработи няколко концепции, от които клиентът да избере на оптималният вариант за неговия бизнес. © 2021 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved