Красота за теб - красиви и уверени на всяка възраст

След успешната работа по проекта "Живот за теб", екипът на платформата се обърна отново към нас за изграждането на проекта " Красота за теб". „Красота за Теб“ е първата специализирана здравна платформа в България, която обединява най-добрите сертифицирани специалисти по пластична, естетична  и реконструктивна хирургия на територията на Република Турция.

Платформата е част от дружеството  „Живот за Теб“ , което предлага здравно консултиране и лечение в най-престижните частни болници в Турция.

Нашата основна цел при разработването на проекта бе да изградим елегантна, минималистична, стилна и модерна визия, която пряко да отговаря на мисията, целите и таргет аудиторията на уеб сайта. 

Съвместно с екипа на Headway Technologies и  нашите маркетинг специалисти и дизайнери, изградихме  всеки един елемент от уеб сайта, така че да бъде изключително удобен и функционален за посетителите на платформата.  

Благодарение на удобната мобилна версия на уеб сайта, бъдещите и настоящи клиенти на "Красота за теб" ще могат с лекота да преглеждат сайта през различни мобилни устройства, където и да се намират.
More on: Behance
© 2022 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved