Новият модерен уеб сайт на Aquajet е вече онлайн!

Aquajet e компания с 30 годишен опит в индустриалния сектор, представляваща водещи европейски индустриални компании.
Компанията предлага голямо разнообразие от висококачествена индустриална техника, консумативи, доставка и обслужване на машини и съоръжения.

Радваме се, че през последните месеци имахме възможността да работим заедно по изграждането на техния изцяло обновен уеб сайт, който изцяло да даде нов поглед върху компанията и предлаганите продукти и услуги.


През дългогодишното си позициониране на пазара, компанията е имала различни корпоративни визии.


С обновяването на уеб сайта, искахме да положим началото на един нов, минималистичен и модерен облик, който пряко да отговоря на съвременните нужди на бъдещите и настоящи клиенти на компанията. За целта, заедно с нашия маркетинг екип и екипът на Headway Technologies, съгласувахме внимателно всеки един елемент и функционалност от проекта, така че да постигнем поставените си цели и да изградим един изключително удобен и функционален уеб сайт.Заложихме на изчистения бизнес облик, в съчетание с корпоративната визия на компанията.
Още със стартирането на уеб сайта, потребителя има възможност да се запознае с част от предлаганите продукти на компанията, чрез динамичния HTML5 слайдер, както и да осъществи бърз контакт, чрез удобната и бърза контактна форма.

Преминавайки през началната страница, клиентите на компанията, могат с лекота да се информира за предлаганите услуги, чрез ротатора на услуги, както и лесно да се запознаят с продуктовата гама, чрез удобния Multi Category Product Rotator модул. Ако разбира се не желаят да търсят сами, функционалната Ajax продуктова търсачка, извеждаща резултати след попълване на няколко символа, така че клиента да намери търсения продукт за секунди.

Като допълнение, за да направим уеб сайта още по-удобен за неговите бъдещи и настоящи клиенти, добавихме pop-up форма за бързо запитване на ключови места в уеб сайта.

Разбира се, няма как да не обърнем специално внимание и на основните страници в проекта.

Благодарение на впечатляващото меню, клиентите на компанията могат още с първи клик да открият желаните продукти, без да бъдат изгубени в целия предлаган асортимент.

С грижа за клиента, изградихме продуктовата част на уеб сайта, в изчистена, минималистична визия, допълнена от изключителни функционални елементи, дело на екипа на Headway Technologies.

В продуктовата част на уеб сайта, благодарение на функционалното структуриране на техническите спецификации на всяка категория продукти, както и бързия и интерактивен достъп до приложенията на продуктите (чрез изкачащия видео pop-up), клиента има възможност да се запознае подробно с работата на всяка категория машини.

Преминавайки през богатата гама от предлагани продукти, без да преминава във вътрешна страница, клиента може да прегледа с един клик спецификациите на продукта, както и да направи бързо запитване.

Цялата съвкупност от впечатляващи интерактивни функционалности, user-friendly interface и предлагани продукти и услуги е достъпен за клиентите на компанията по всяко време на различни мобилни устройства, чрез удобния responsive дизайн.

More on Behance: https://bit.ly/3jSQL2Z
© 2022 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved