Ozonecleaner - модерна и минималистична визия

Продължаваме да допълваме портфолиото си със забележителни проекти. 

Радваме се, че през последния месец имахме възможността да се запознаем с иновативната технология за почистване на въздуха и водата: с озон и да бъдем част от техния нов и модерен корпоративен облик.Нашата основна цел при разработването на проекта бе да избягаме от строгия бизнес модел и стандартно използвания син цвят и да придадем по user-friendly визия, която да продължава да излъчва корпоративен стил, но по-много по достъпен за клиентите на компанията стил и начин. 

Използвахме топъл цвят, който съчетахме в модерна и минималистична визия, която да бъде достатъчно функционална и удобна за клиентите. 

С внимание към детайла и с грижа за потребителите на уеб сайта, изградихме всеки един елемент от сайта, пряко съгласувано с нашия маркетинг екип, така че бъдещите и настоящи клиенти на платформата да се информират за предлаганите услуги от компанията още от пръв поглед. 

Не на последно място, отделихме специално внимание и на вътрешните страници на сайта, в които успешно съчетахме модерното излъчване с лесната достъпност до предлаганите услуги и продукти на компанията. 

Разбира се, не забравихме и за изграждането на респонсив версия на проекта, като отново, заедно с екипа на Headway Technologies се постарахме, версията за мобилни устройства да е изключителна удобна и достъпна за потребителите, където и да се намират.


© 2022 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved