Federation of European National Collection Associations (FENCA)


Да създаваме запомнящи се кампании, впечатляващи дизайни и трайни взаимоотношения с нашите клиенти е това, което ни мотивира да продължаваме да развиваме Forward като водеща рекламна агенция. С внимание, креативност и подход към всеки един детайл, постигаме отлични резултати за своите клиенти независимо от тяхното местоположение.

С желание за промяна, екипът на FENCA, се свърза с нас за да им помогнем в подобряването и обновяването на техния визуален облик, така че той пряко да отговаря на мисията, целите и дейностите на асоциацията, а именно създаване и подобряване на бизнес стандартите и добрите практики в колекторския сектор в целия Европейски съюз.

Създадена през 1993-та година в Германия, Federation of European National Collection Associations (FENCA) представлява интересите на европейския бизнес по управление на вземания пред европейските институции. С богатия си набор от членове, FENCA представлява 75 % от всички компании за управление на кредити, събирания на вземания и дълг в Европа.

След подробно проучване и анализиране на нуждите на асоциацията, изготвихме своя творчески план, който заедно с екипът на Headway Technologies започнахме да реализираме.

Заедно положихме началото на техния нов и модерен облик, като стартирахме с изграждане на цялостна нова корпоративна идентичност, уеб сайт и лендинг страница за техния ежегоден европейски конгрес.

За да представя още по-добре мисията на асоциацията, избрахме изчистен, корпоративен облик в бизнес цветове, които в комбинация с минималистичната и модерна визия да допринасят за добрия user experience.

1.Корпоративна идентичност

Logo

За да придадем нов и модерен облик на логото, избрахме минималистичния, семпъл и бизнес стил, който в комбинация с отчетлив текст и символ да запазват максимално европейския дух и визия на асоциацията.

Корпоративни материали

Заедно с новата, корпоративна идентичност на FENCA, изградихме и допълнителни корпоративни материали, които да им послужат и за техния ежегоден европейски конгрес.2. Уеб сайт

Дизайн

За новата, интуитивна и модерна визия на техния уебсайт избрахме отново минималистичния дизайн, топлите и бизнес цветове, като разбира се целта ни беше да запазим европейския облик на FENCA и да допринесем за още по удобния и лесен user experience на уеб сайта.

Разработка

Екипът на Headway Technologies разработи нов, функционален уеб сайт на FENCA с красив, удобен и иновативен интерфейс.
Членовете на федерацията, както и всички заинтересовани могат да се информират за новостите около дейността на FENCA, независимо от устройството, което ползват, благодарение на удобния респонсив/мобилен дизайн на уеб сайта.


3. Лендинг страница - ежегоден годишен конгрес

FENCA провежда ежегоден конгрес на различни европейски локации, по време на който биват обсъждани важни за колекторският бранш теми и въпроси.

За да бъде централизирана информацията свързана с конгреса, както и да бъдат улеснени гостите на събитието бе създаден удобен, информативен и богато функционален портал, чрез който посетителите да се информират за предстоящото събитие, да резервират своето и на своите придружители място и да получат нужната им информация.

Посредством регистрационната форма, разположена в портала, гостите на конгреса могат да изберат събитията, на които желаят да присъстват, туристическите дестинации и уъркшопове, които желаят да посетят по време на конгреса и др., да бъдат информирани за цената, а веднага след извършване на регистрация да получат фактура към email-а си, автоматично генерирана от системата.


4. FENCA на 25

За тазгодишното представяне на ежегодния си конгрес и отбелязването на своята 25 годишнина, екипът ни обнови лендинг страницата на асоциацията и конгрес логото им, запазвайки европейския дух и мисия на FENCA, но и добавайки празничен елемент във визията.

© 2021 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved