FENCA EUROPEAN COLLECTION CONGRESS 2019

За трета поредна година, заедно с екипа на FENCA (Federation of European National Collection Associations) работим съвместно по организирането на техния ежегоден, европейски конгрес.


И тази година, нашият екип от специалисти се погрижи, визуалния облик за техния предстоящ конгрес да отговаря пряко на европейския дух и мисия на
асоциацията. 


Тази година конгреса се провежда в Лисабон и за целта избрахме свежа и модерна   визия, която да комбинираме с корпоративната идентичност на асоциацията, запазвайки европейското и излъчване.


Стартирахме подготовката за тазгодишния конгрес с обновяване на визията на уеб сайта, лендинг страницата и социалните мрежи на асоциацията. 

Заедно с обновяването, изработихме ранен Newsletter “SAVE THE DATE”, чрез който да информираме членовете на асоциацията за предстоящия конгрес и да ги приканим да запазят своето настаняване.


След изграждането на Newsletter-а, продължихме с работата по допълните, корпоративни материали за конгреса, така че всичко да бъде извършено в срок и отговаряйки на изискванията на асоциацията.

© 2021 FORWARD MEDIA. All Rights Reserved